Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

INFINITE AUTOMATION CO ., LIMITED Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Η επιχείρησή μας ακολουθεί τις πολύ ακριβείς διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Σιγουρευόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που βγαίνουν για την παράδοση πέρασαν όλα τα στάδια ποιοτικού ελέγχου μας.

 

Χρησιμοποιημένες και επισκευασμένες μηχανές - έχουμε μια περιοχή εργοστασίων όπου όλες οι μηχανές μας επιθεωρούνται σχολαστικά, επισκευή/διατηρούνται, και επισκευάζονται. Όλες αυτές οι διαδικασίες γίνονται από τους πεπειραμένους μηχανικούς και κάτω από την ακριβή επίβλεψη. Όλες οι μηχανές πρέπει να εγγυηθούν για να περάσουν όλες τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και να εγκριθούν όπως παραγωγή-έτοιμες. Η ποιοτική ομάδα μας βεβαιώνει ότι οι δίπλα δίπλα διαδικασίες (που αποσυναρμολογούν - συντήρηση - την επισκευή/που επισκευάζουν - συνέλευση - που συσκευάζει - που στέλνει) θα είναι κάτω από τη επίβλεψη και απαιτεί να περάσει όλο τον πίνακα ελέγχου ποιοτικών προτύπων μας.

 

Νέοι μηχανές και εξοπλισμός - έχουμε μια περιοχή εργοστασίων όπου όλοι οι μηχανές και ο εξοπλισμός παράγονται. Όλοι οι μηχανές και ο εξοπλισμός πρέπει να εγγυηθούν για να περάσουν όλες τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και να εγκριθούν όπως παραγωγή-έτοιμοι. Η ποιοτική ομάδα μας βεβαιώνει ότι οι δίπλα δίπλα διαδικασίες (συνέλευση - που συσκευάζει - που στέλνει) θα είναι κάτω από τη επίβλεψη και απαιτεί όλο τον πίνακα ελέγχου ποιοτικών προτύπων μας.

 

Αναλώσιμα τροφοδοτών/μερών μηχανών/παραγωγή - η επιχείρησή μας διατηρεί τη μεγαλύτερη αποθήκη εμπορευμάτων μερών τροφοδοτών και μηχανών στην Κίνα σήμερα. Έχουμε το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό που διατηρεί τους τροφοδότες μας, έναν πεπειραμένο ελεγκτή αποθεμάτων, και μια ακριβή ομάδα ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα μας θα συμμορφωθούν με τις υψηλότερες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου πριν από την παράδοση.

 

Στην άπειρη Co. αυτοματοποίησης, ΕΠΕ, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα τα προϊόντα μας είναι στον καλύτερο όρο 24/7.

Στοιχεία επικοινωνίας
INFINITE AUTOMATION CO ., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rosy Shao

Τηλ.:: (86)-13823274872

Φαξ: 86-755-23115005

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)